09-10 Aralık 2022 tarihinde ‘’Uzamış Covid Sempozyumu’’ değerli hocalarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla TOBB ETÜ Tıp Fakültesinde gerçekleşmiştir.

Resmi kayıtlara göre dünya genelinde en az 6 milyon insanın hayatını kaybettiği, hayatımızdan iki yıl gibi önemli bir süreyi çalan, hem çalışma gücü, hem maddi açıdan, hem de yaşam kalitesi açısından bizleri olumsuz etkileyen bu enfeksiyon la ilgili gönüllü olarak bir araya gelen hocalarımız ‘’Uzamış covid’’ konusunu tüm detaylarıyla gözden geçirdi.

Fakültemize ve hastanemize 14 yıl hizmet veren Prof. Dr. Numan Numanoğlu’na TOBB-ETÜ Tıp Fakültesine yapmış olduğu katkılarından dolayı bir hizmet plaketi verilmiştir. Öncesinde Dr. Öğr. Üyemiz Barış Poyraz, Prof. Dr. Numanoğlu hakkında bir konuşma yapmıştır.