DUYURUYU PAYLAŞIN

Uluslararası işbirliği ile üretilen LEXPERA , sürekli yenileri eklenen tam metin kitaplar, makaleler ve yorumlar gibi literatür kaynakları ve kapsamlı içtihat koleksiyonunun yanında, mevzuat alanında bazı yeni özellikleriyle hukuk araştırmalarında temel başvuru kaynaklarından biri olarak sunulmaktadır ve Ocak ayı sonuna kadar deneme erişimine açılmıştır.

LEXPERA videosu için: http://www.lexpera.com.tr/Services/Content.aspx?id=video

Deneme erişimi 31 Aralık tarihine kadar sürecek olan Hiperkitap veritabanı, Hiperlink tarafından geliştirilmiş, bilim insanları, öğrenciler ve diğer okurlar için akademik bilgiye erişim sağlayan Türkçe çevrim-içi e-kitap veritabanıdır. Hiperkitap’ta; tarihten edebiyata, matematikten felsefeye, sanattan mühendisliğe birçok konu başlığı altında 300 yayınevinin 14.000’den fazla e-kitabı bulunmaktadır.  Hiperkitap; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir. Önde gelen üniversitelerin akademik yayınları da Hiperkitap’ta yer almaktadır.

Hiperkitap kullanım kılavuzu için tıklayın!