DUYURUYU PAYLAŞIN

BAŞVURU TARİHLERİ : 02 – 13 Mart 2020 Cuma Saat: 17:30

Online başvurunuz onaylandıktan sonra Asıl Belgeleri Başvuru Tarihi bitiminden önce Öğrenci İşleri Müdürlüğüne teslim etmeniz gerekmektedir.

YABANCI DİL SINAVI : 15 Nisan 2020 Çarşamba günü yapılacak olan sınav bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

MÜLAKAT TARİHLERİ : 16 - 17 Nisan 2020 (Saatler daha sonra ilgili bölümler tarafından ilan edilecektir.)

Lisanüstü başvurusu için İlk Girişi tıklayınız.

İşleminiz onaylandıktan sonra belirttiğiniz e-posta adresinize bilgi mesajı gelecektir. Şartları sağlamayan öğrencilerin başvurusu sistem tarafından kabul edilmeyecektir.

Anabilim Dalı Program
Bilgisayar Mühendisliği Burslu ve Ücretli Doktora ve Yüksek Lisans
Bilgi Güvenliği Burslu ve Ücretli Yüksek Lisans
Biyomedikal Mühendisliği Burslu ve Ücretli Doktora ve Yüksek Lisans
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Burslu ve Ücretli Doktora ve Yüksek Lisans
Endüstri Mühendisliği Burslu ve Ücretli Doktora ve Yüksek Lisans
Makine Mühendisliği Burslu ve Ücretli Doktora ve Yüksek Lisans
Mikro ve Nanoteknoloji Burslu ve Ücretli Doktora ve Yüksek Lisans
Matematik Burslu ve Ücretli Doktora ve Yüksek Lisans
Mimarlık Burslu ve Ücretli Yüksek Lisans

Enstitümüze 2019-2020 Yaz Döneminden başlamak üzere tüm programlara başvurularda aşağıdaki koşullar geçerlidir.

1. İngilizce Dil yeterliliği için yalnızca YDS, eYDS, TOEFL iBT, YÖK DİL ve TOBB ETÜ sınavları geçerli sayılacaktır. TOEFL'ın yalnızca iBT türü geçerlidir, diğer türlerdeki TOEFL belgeleri başvuru için kabul edilmez.
  2. Doktora Programlarına başvuru yapmak isteyen adayların Tezli Yüksek Lisans programından mezun olmuş olması gerekmektedir.
  3. Bütün ALES puan koşulları Sayısal türdedir. Diğer puan türleri dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Koşulları

ALES

Dil

Lisans Not Ortalaması

Yüksek Lisans Not Ortalaması

Yüksek Lisans (Ücretli)

2,3 / 4.0

Yüksek Lisans (Burslu)

2,5 / 4.0

Bütünleşik Doktora (Ücretli)

3.0 / 4.0

Bütünleşik Doktora (Burslu)

3,2 / 4.0

Doktora (Ücretli)

2,3 / 4.0

3,0 / 4.0

Doktora (Burslu)

2,5 / 4.0

3,2 / 4.0

TOBB ETÜ Mimarlık Bölümünde yürütülen Endüstri Mirasına yönelik projede araştırmacı olarak görevlendirilecek tam burslu yüksek lisans öğrencisi alınacaktır.