Kesin kayıt, şartlı kabul ve eksik belgeleri olan adaylar kayıt yaptıracak ise basvuru@etu.edu.tr adresine 23-27 Ağustos 2021 tarihinde bilgi vermeleri, eksik belgelerini belirtilen kayıt tarihlerinde mail atmaları gerekmektedir.

Sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü Yüksek Lisans Sorumlusu;

Elif TEKİN

e-mail adresi: basvuru@etu.edu.tr

Telefon: 0312 292 40 70

• Kesin kayıt, şartlı kabul ve eksik belgeleri olan adaylar kayıt yaptıracak ise basvuru@etu.edu.tradresine bilgi vermeleri, eksik belgelerini belirtilen kayıt tarihlerinde mail atmaları gerekmektedir.
  • Kesin kayıt için Başvuru sırasında gönderilen belgelerin tekrar gönderilmemesi, sadece eksik belgelerin gönderilmesi, kayıt hakkı kazanılan bölüm ve iletişim numarasının mailde belirtilmesi önemle rica olunur.
  • 13 Eylül 2021 Pazartesi günü dersler başlayacak olup Pandemi sürecinden dolayı derslerin online olup olmayacağı henüz belli olmadığından kayıt yaptıran öğrencilere, mail adresi, şifre bilgileri ve  bu sürecin nasıl ilerleyeceği ile ilgili bilgiler mail atılarak bilgilendirme yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Doktora öğrencileri için Yüksek Lisans ve Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Yurt dışından mezun olmuş öğrencilerin YÖK Denklikleri
  • Yabancı Uyruklu Öğrenciler için diploma denklik belgesi
  • Yabancı Uyruklu T.C Kimlik Fotokopisi
  • Tezli Kayıt yaptıracak adayların başka bir tezli programa kayıtlı olmadıklarına dair belge (e-devlet öğrenci belgesi sorgulama)
  • Yeni tarihli nüfus kayıt örneği e-devlet çıktısı
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi
  • Yeni tarihli ikametgâh belgesi (e-devlet)
  • Erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi (e-devlet)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf
  • Ales sonuç belgesi
  • Yabancı dil sonuç belgesi (TOBB ETÜ İngilizce Sınavına girildiyse gerek yoktur)

• Ücretli öğrenciler için;

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ücretlerine KDV dahildir. Eğitim ücretleri, KDV durumuna göre değişebilir.

Yüksek lisans ve doktora eğitim ücreti senelik KDV dâhil 18.630 TL’lik bedelin 3 eşit taksitinin ilki olan 6.210 TL'nin, Garanti Bankası Mustafa Kemal Mahallesi Şb.  Şube Kodu 1332, Hesap Numarası 6298460 (IBAN: TR28 0006 2001 3320 0006 2984 60)  yatırıldığını gösteren belge (dekont).

* TOBB ETÜ’den mezun olan lisans ve yüksek lisans öğrencilerimiz Mezunlar derneğine üye olmaları kaydıyla %25 indirim uygulanmaktadır.