DUYURUYU PAYLAŞIN

2022-2023 Bahar dönemi burslu ve ücretli olarak kabul edilen ve kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları  02-06 Ocak tarihlerinde saat 17:00'a kadar Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından online alınacaktır.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü Yüksek Lisans Sorumlusu;

Mustafa ÖNEL

e-mail adresi: basvuru@etu.edu.tr

Telefon: 0312 292 40 70

• Kesin kayıt, şartlı kabul ve eksik belgeleri olan adaylar kayıt yaptıracak ise basvuru@etu.edu.tradresine bilgi vermeleri, eksik belgelerini belirtilen kayıt tarihlerinde mail atmaları gerekmektedir.
  • Kesin kayıt için Başvuru sırasında gönderilen belgelerin tekrar gönderilmemesi, sadece eksik belgelerin gönderilmesi, kayıt hakkı kazanılan bölüm ve iletişim numarasının mailde belirtilmesi önemle rica olunur.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Doktora öğrencileri için Yüksek Lisans ve Lisans Diplomasının taratılmış hali
  • Yurt dışından mezun olmuş öğrencilerin YÖK Denklikleri
  • Yabancı Uyruklu Öğrenciler için diploma denklik belgesi
  • Yabancı Uyruklu T.C Kimlik Fotokopisi
  • Tezli Kayıt yaptıracak adayların başka bir tezli programa kayıtlı olmadıklarına dair belge (e-devlet öğrenci belgesi sorgulama)
  • Yeni tarihli nüfus kayıt örneği e-devlet çıktısı
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi
  • Yeni tarihli ikametgâh belgesi (e-devlet)
  • Erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi (e-devlet)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf
  • Ales sonuç belgesi
  • Yabancı dil sonuç belgesi (TOBB ETÜ İngilizce Sınavına girildiyse gerek yoktur)
  • Yüksek lisans ve doktora eğitim ücreti senelik KDV dâhil 35.100 TL’lik bedelin 3 eşit taksitinin ilki olan 11.700 TL'nin, Garanti Bankası Mustafa Kemal Mahallesi Şb.  Şube Kodu 1332, Hesap Numarası 6298460 (IBAN: TR28 0006 2001 3320 0006 2984 60)  yatırıldığını gösteren belge (dekont).

* TOBB ETÜ’den mezun olan lisans ve yüksek lisans öğrencilerimiz Mezunlar derneğine üye olmaları kaydıyla %25 indirim uygulanmaktadır.