HABERİ PAYLAŞIN

 

TOBB ETÜ, bir geleneğin başlatılmasına önayak oldu ve Ankara’daki üniversitelerin Öğrenci İşleri Daire başkanlarını buluşturdu. Ankara’da üniversite eğitimi alan 250 bini aşkın öğrenciye hizmet veren Öğrenci İşleri Daire Başkanları, ortak sorun ve beklentilerini bu vesileyle kendi aralarında görüşürken,   daha güçlü bir diyalog ortamı oluşması için de ilk adım atılmış oldu.

18 Mart 2017-Cumartesi günü TOBB ETÜ Konferans Merkezinde düzenlenen kahvaltıya Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Strateji ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Kılavuz Birimi ve Bilgi İşlem Dairesinden yetkililer de katıldı.

Kahvaltı TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Adem ŞAHİN ile TOBB ETÜ Öğrenci İşleri Müdürü Adviye SARI’nın hoş geldiniz konuşmalarıyla başladı. Kahvaltı, üniversitelerin yaşadıkları ortak sorunların YÖK ve ÖSYM’den gelen yetkililerle yüz yüze görüşülerek ortak çözüm yolları üzerinde durulması açısından katılımcılar tarafından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.  

Bu etkinliğin zaman zaman üniversiteler ve ilgili kurumların katılımıyla sürekli hale dönüştürülerek devam ettirilmesi de kararlaştırıldı.