HABERİ PAYLAŞIN

Türk Traktör A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ceren ERTEM anlattı:

Türk Traktör-TOBB ETÜ ortak eğitim anlaşması kapsamında 2012 yılından bu yana toplamda 328 öğrenci, Türk Traktör’de ortak eğitim gördü.

Türk otomotiv sanayiinin ilk üreticisi olan ve 1954 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Türk Traktör, yıllık 47.000 adet üretimle 130’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yerini alan Türk Traktör,  Türkiye’de de 9 yıldır kesintisiz pazar lideri.

Türk Traktör-TOBB ETÜ arasında 2012 yılında imzalanan Ortak Eğitim anlaşması kapsamında Türk Traktör, TOBB ETÜ’lü öğrencilere tüm bu deneyimlerinden faydalanma imkanı sunuyor.

Ortak eğitim öğrencilerini kendi çalışanları gibi Türk Traktör ailesinin bir parçası olarak gördüklerini belirten Türk Traktör İnsan Kaynakları Müdürü Ceren ERTEM; TOBB ETÜ’lü öğrencilere kurum bünyesindeki özel eğitim ve projelere katılma imkanı sağladıklarını, aktif görev verdiklerini, mezun olanlara ise iş fırsatı sunduklarını belirtiyor.
Türkiye’de sadece TOBB ETÜ’de uygulanan ortak eğitimle, TOBB ETÜ’lü öğrenciler, Avrupa’nın lider kuruluşlarında iş deneyimi ediniyor. Ortak eğitimle TOBB ETÜ öğrencileri kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanma şansı yakalıyor. 

TOBB ETÜ - Türk Traktör İşbirliği Videosu