DUYURUYU PAYLAŞIN

Bu yılın son Ara Tatili, 7-15 yaş arası öğrenciler için teknoloji üretim dönemi olacak. Nasıl mı? Merkezi, bugün “İnternet Cumhuriyeti” olarak adlandırılan ülke Estonya’da olan; teknoloji ve bilişim odaklı Baltık eğitim sistemi ile kurgulanmış Dijital Çağ Atölyesi, 7-15 yaş arası öğrencileri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenecek “Ara Tatil Teknoloji Kampı’na” davet ediyor!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi GARAJ bünyesinde bulunan Dijital Çağ Atölyesi, “herkes birşeyler üretebilir/üretmelidir” felsefesini taşıyan maker hareketi temelinde 7-15 yaş arasındaki dijital nesile yönelik tasarlanmıştır. Teknolojiyi tüketen değil geleceği üreten bir nesil için yola çıkan ve bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında toplamda 650’den fazla öğrencinin hayallerine dokunan atölye; aldığı %100 olumlu geri bildirimle, Türkiye’deki projeleriyle ve referanslarıyla (Vestel, TOBB ETÜ, Bilkent Cyberpark, TTGV, Ankara Kalkınma Ajansı) adından fazlasıyla söz ettirmeye başlamıştır. “Ara Tatil Teknoloji Kampı 2020” maker hareketinin yayıldığı ülkelerde eğitim almış ve bilfiil çalışmış uzman eğitmenlerimizin liderliğinde ve gözetiminde bir kamp programı olacaktır. Daha üretken, yaratıcı, meraklı, girişimci, geleceğin toplumuna hazır, teknoloji okur- yazarı çocukların geleceğine inanan herkesi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ne bekliyoruz.

Kamp Grup Seçeneği:

1. Grup: 4-5-6-7 Nisan 2020

2. Grup: 9-10-11-12 Nisan 2020

Kamp Saati: 9:30 – 16:30 Arası (7 Saat)

Toplam: 28 Saat (4 Gün)

Yaş Aralığı: 7-15 Yaş
Kontenjan: Sınırlıdır.
Donanım: Öğrencilerin laptop getirmesi gerekmektedir.
Yazılım: Eğitim esnasında mentor yardımıyla yüklenecektir.
Kayıt: Kayıt için eğitim ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Ücret:  ̶1̶2̶0̶0̶ ̶T̶L̶ ̶   600 TL  (Öğle yemeği ve ara öğün ücrete dahildir.)
Ücret Ödemesi: Kesin kayıt oluşturmak için eğitim başlangıç tarihinden en az bir (1) hafta önce TOBB ETÜ GARAJ Kuluçka Merkezi’ndeki merkez ofisimizde eğitim ücreti nakit olarak ödenmelidir. Eğitim başlangıç tarihinden önce lütfen buradan ön kayıt yaptırınız.

Önkayıt işlemini tamamladıktan sonra kurumumuz size geri dönüş sağlayacaktır.

Ara Tatil Teknoloji Kampı 2020 Programı:

1. GÜN: Kodlama, Robotik ve Yapay Zeka Atölyeleri

2. GÜN: 3D Tasarım, Animasyon ve Tekno Girişimcilik Atölyeleri

3. GÜN: Elektronik ve Elektronik Müzik Atölyeleri

4. GÜN: Hologram ve Sanal Gerçeklik Atölyeleri

(Artırılmış Gerçeklik, Drone, Fişsiz Projeler, Web Tasarımı dahildir.)

Adres: TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Yerleşkesi 2. Kısım, GARAJ Kuluçka Merkezi, Söğütözü Cd. No:43, Çankaya/ANKARA
Tel: 0(551)1537616
Email: iletisim@dijitalcagatolyesi.com