Savunma Sanayii Müsteşarlığı Ar-Ge projelerini almaya hak kazanan 14 projenin sözleşmeleri SSM Müsteşarı Prof.Dr. İsmail DEMİR’in katıldığı bir törenle gerçekleşti. 26 Ocak 2018 tarihinde Savunma Sanayi Müsteşarlığı Nuri Demirağ Konferans Salonunda yapılan imza töreninde proje desteği almaya hak kazanan üniversitelerin rektörleri, kuruluş yetkilileri ve geniş bir katılımcı topluluğu davetli olarak hazır bulundu.

Sözleşmeyi, Sosyal Medya Anomali Tespiti, Olay Takibi ve Analizi (HAVADİS) başlıklı projeyle destek almaya hak kazanan Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Tansel Özyer adına projenin yüklenicilerinden biri olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Şahin imzaladı.