HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri Ali Güngör ve Muhammed Said Zengin “ETÜ Ders” isimli Android uygulamalarını 2019 Ocak ayında yayınladı.

TOBB ETÜ öğrencileri, okul numaraları ile giriş yaptıkları uygulamada ders programları, öğrenci ve akademisyen bilgileri, sınav programları, akademik takvim ve servis bilgileri gibi ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşabiliyor. Uygulamanın içinde bulunan notlar ve yapılacaklar listesinin de yer aldığı bölüme ders etiketleriyle ve teslim tarihleriyle birlikte notlar alınabiliyor. Bu uygulama için kendilerine ait bir framework geliştiren öğrencilerimiz, profesyonel olarak hazırladıkları bu uygulamayı önce Ankara’daki daha sonra Türkiye’deki tüm üniversitelere yaymayı planlıyor.

 

           

Uygulamaya sürekli olarak yeni güncellemeler getireceklerini söyleyen öğrencilerimiz, her derse özel bir soru-cevap bölümü, not paylaşım bölümü ve öğrencilerin kendilerine ait bir profil hazırlayabilecekleri sayfalar oluşturmayı hedefliyorlar.

Ayrıca kullanıcıların TOBB ETÜ Ortak Eğitimlerini yaptıktan sonra hem ortak eğitim yaptıkları firmayı, hem de firma hakkında yorumlarını yazacakları bir sayfa hazırlamayı planlıyorlar. Böylece uygulamada Ortak Eğitim firmalarına ait sayfalar olacak ve içinde bu firmalara giden öğrenciler ve firma hakkında yorumlar bulunacak.

 

ETÜ Ders uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.