DUYURUYU PAYLAŞIN

TOBB ETÜ İÇT 2021-2022 Güz Dönemi Dikey Stüdyo ve Temel Tasarım Stüdyo Sergisi 23 Aralık Perşembe günü Teknoloji Merkezi fuaye alanında açıldı.  Pandemi önlemleri çerçevesinde 2 yıl aradan sonra yüz yüze açılan ilk bölüm sergisi olan etkinliğimiz büyük bir ilgi ile karşılandı. Sergimiz saat 13:00’da Fakültemiz Dekanı Sayın Prof.Dr. Nur Çağlar hocamız, İÇT Bölüm Başkanımız Sayın Doç. Dr. Meryem Yalçın hocamız ile değerli fakülte ve bölüm hocalarımız eşliğinde gezildi. Etkinliğimiz amfi alanında yapılan final sunum izlenceleri ile devam etti. Stüdyolarımızın final işlerine ait animasyon ve videoların oynatıldığı gösteriden sonra açılış törenimiz sona erdi.

İÇT bölüm sergimiz, 3 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar, TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi fuaye alanında ziyarete açık olacaktır.