Her akademik dönem farklı bir üniversitenin İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşmasına 2018-2019 Bahar döneminde TOBB ETÜ ev sahipliği yaptı.

17. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması kapsamında 27-28 Nisan’da TOBB ETÜ’de buluşan İç Mimarlık öğrencileri değerli hocalarımız ve meslektaşlarımızın yaptığı konuşmaları dinleme, farklı deneyimler sunan çalıştaylara katılma imkanı buldu.

Öğrencilerimizin çabaları, değerli hocalarımız ve üniversitemizin destekleriyle düzenlenen buluşmanın ilk gününde okulumuzun sosyal tesislerinde konukların konuşmalarına yer verildi. İkinci gün Teknoloji Merkezi’nde devam eden konuşmaları, öğle oturumlarında çalıştaylar izledi.

28 Nisan Pazar günü Teknoloji Merkezi’nde düzenlenen 8 farklı çalıştayda, konuk öğrencilerimizin de katılımıyla eğlenceli işler ortaya çıktı.

• Melis Savaş ile “Doku ve Işık” Atölyesi,
  • Onur Kutluoğlu ile “1. Ulusal Mimari Figürler Buluşması” Atölyesi,
  • Gülçin Özden Oğuz ile “Beton Takı” Atölyesi,
  • Emre Demirel ile “Suluboya” Atölyesi,
  • İsmail Bezci ve Vildan Dündar Türkkan ile “Kes-Katla-Yapıştır” Atölyesi,
  • MİL Yazılım ile “VR” Atölyesi,
  • StüdyoRino|Emre Dörter, Cansu Ayduran ve Yeşim Suülker ile “Set Tasarımı ve Fotoğraf” Atölyesi,
  • Şaha Aslan, Sinan Savaş, Bahtiyar Posta, Büşra Ümütlü, Merve Özlek ve Gülşah Şenocak ile “+1|Senden daha....” Atölyesi,

Etkinlik, çeşitli üniversitelerden katılan iç mimarlık öğrencilerine farklı deneyimler sunarak eğlenceli, öğretici birer platform sundu.

Çalıştaylarımızdan kareler…