Bölümümüz üniversite sanayi iş birliği kapsamında bir adım atarak, 2021-2022 Bahar Dönemi stüdyolarında Lazzoni Mobilya ile ortak çalışma yapmaya başlamıştır. 2021-2022 Akademik yılı TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü için Lazzoni Mobilya iş birliği yılı olacaktır. Bu kapsamda bölümümüz akademisyenleri ile Lazzoni Mobilya yetkilileri arasında yapılan hazırlıklar tamamlanmıştır. 19 ve 26 Ocak 2022 tarihlerinde öğrencilerimiz için Ankara Akyurt’ta yer alan Lazzoni Mobilya fabrikasına gezi düzenlenmiştir.

Lazzoni Mobilya ofis projesi çalışacak olan mezuniyet stüdyosu öğrencilerimiz ile Lazzoni Mobilya örnek mağaza projesi çalışacak olan dikey stüdyo öğrencilerimiz 19 Ocak 2022 tarihinde fabrikayı ziyaret etmişlerdir. Özelleşmiş Mekan Tasarımı stüdyosu kapsamında mobilya tasarımı gerçekleştirecek olan öğrencilerimiz ise 26 Ocak 2022 tarihinde fabrikanın üretim hattına özel bir gezi düzenlemişlerdir.