HABERİ PAYLAŞIN

2018-2019 Bahar döneminde Durukan Şekerleme için fuar standı projesini yürüten 3.sınıf öğrencileri ile fabrika giriş ve müze alanı projesini yürüten 4.sınıf öğrencileri arasından seçilen gruplara gayretleri karşılığında firma tarafından ödül verildi.

 

 

1 Ağustos Perşembe günü yapılan tören Dekanımız ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Müge BOZDAYI’nın konuşması ile başladı. Ardından firma için fuar standı projesi çalışan 3.sınıf öğrencilerimizden Aybuse AY, İrem KANTAR, Elif TÜFEKÇİ, İrem GÜNGÖR, Merve ÇİNKILIÇ, Esma ESER, Elif BULUR, Zeynep DAĞ, Selinay ARSLAN ve İpek TAMUR’a başarılarından dolayı plaket verildi.

 

 

Fuar standı projesi geçtiğimiz dönem İÇT301 Mekan Tasarımı Stüdyosu dersi kapsamında Prof. Dr. Ayşe Müge BOZDAYI, Dr. Öğr. Üyesi Betül BİLGE, Öğr. Gör. Göksel KALAFAT, Arş. Gör. Gülşah ŞENOCAK ve Öğr. Ast. Özge GÜZELKAHRAMAN yürütücülüğünde çalışılmıştı.

Tören 2018-2019 Bahar döneminde ‘Durukan Şekerleme Fabrika Girişi ve Müze Alanı’ 4.sınıf bitirme projeleri arasından çalışmaları seçilen meslektaşlarımıza ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Fabrika Giriş ve Müze Alanı İÇT402 Mekan Tasarımı Stüdyosu kapsamında mezuniyet projesi olarak çalışılmıştı. Ortaya çıkan konsept projelerden firma yetkilileri tarafından seçilenler tekrar mercek altına alındı. Çalışılan proje için 2019 yılı mezunlarımız Berfin Başak TAZE, Bahar DİNGİN, Kübra ERDEM, Kübra YILMAZ ve Meltem AKSUNGUR’a başarılarından dolayı Durukan Şekerleme tarafından plaket ve 25.000 TL’lik ödül takdim edildi.

 

Proje, 2018-2019 yılı Bahar dönemi İÇT402 Mekan Tasarımı Stüdyosu VI kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Umut ŞUMNU, Öğr. Gör. Özgür YAKIN, Öğr. Gör. Engin ÖNCÜOĞLU ve Öğr. Ast. Özlem BAYSAL yürütücülüğünde çalışılması için verilmişti.