HABERİ PAYLAŞIN

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencisi İpek Aksel, Türkiye Girişimcilik Vakfı tarafından başvuruya açılan Fellow Programı'na katılmaya hak kazanan 42 gençten biri olarak, 26-27 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da, Türkiye ve dünyanın önde gelen girişimci isimleriyle tanışma fırsatı buldu.

Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın her sene Nisan ayında üniversite öğrencilerinin başvurularına açtığı Fellow Programı, bu sene de 94.000 başvuru arasından seçtiği 42 yeni Fellow'u ile birlikte büyüyerek yoluna devam ediyor. 


Girişimcilik potansiyeline sahip gençleri, girişimcilik ve iş dünyasından isimlerle buluşturarak ilhamın çarpan etkisiyle giderek artmasını ve girişimciliğin gençler arasında bir kariyer seçeneği haline gelmesini sağlamak amacıyla düzenlenen "Fellow Up" adı verilen etkinliklerden ilki 26-27 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirildi. 

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencisi İpek Aksel de bu sene Fellow Programına katılmaya hak kazanan 42 gençten biri olarak ülkemiz ve dünya adına daha güzel işler yapabilmek için kendi gibi hedefleri olan diğer gençlerle ve ilham alacağı Türkiye ve dünyanın önde gelen girişimci isimleriyle tanışma fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu belirtiyor.