HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden iki proje ‘Mekan 2018 İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Projesi Yarışması’ kapsamında ödül almaya hak kazandı. Bölümümüz öğrencilerinden Hande Yıldız Çekindir ve Başak Lale ikincilik ödülünü alırken; Ümmühan Azade Gülmez ve Şeyma Kurtuluş’un projesi Eşdeğer Mansiyona layık görüldü.

 

Ankara Gençlik Parkı sınırları içerisinde bulunan tarihi Göl Gazinosu yapısına, çağdaş Gençlik Merkezi işlevini kazandırmaya yönelik yeniden işlevlendirme probleminin çalışıldığı projede; Tarihi Gençlik Parkı ve Göl Gazinosu ile Çağdaş Gençlik Merkezinin zıtlıkları ve ortaklıkları üzerine kavramların üretilmesi ve bu kavramların somutlaşarak biçim kazanması amaçlandı.

 

 

12 haftalık İÇT402 dersi kapsamında belirledikleri temalar üzerinden; spor yapma, öğrenme, sosyalleşme, kolektif etkinlikler gerçekleştirme gibi rekreatif aktivitelere cevap veren mekan kurguları tasarlayan öğrenciler, projelerini iki ve üç boyutlu anlatımlar ile dijital animasyonlar üzerinden sundu.

Başarıları ile bizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.