Bölümümüz üniversite sanayi iş birliği kapsamında bir adım atarak, 2021-2022 bahar dönemi stüdyolarında Lazzoni Mobilya ile ortak çalışma yapmaya başlamıştır. Öğrencilerimiz için Ankara Akyurt’ta yer alan Lazzoni Mobilya fabrikasına gezi düzenlenmiştir. Yapılan gezilerin ardından 02 Şubat 2022 tarihinde bölümümüz bünyesinde Lazzoni Mobilya ile ortak düzenlenen ilk seminerimiz gerçekleştirilmiştir. Lazzoni Mobilya Ürün Müdürü Zeline Şahin tarafından yürütülen seminerde “hedef kitle, hedef pazar, pazarlama stratejileri, doğru ürün ve marka konumlandırma” başlıkları ele alınmıştır.

9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen ikinci seminer ile Lazzoni Mobilya iş birliği devam ettirilmiştir. Özelleşmiş Tasarım Stüdyosu kapsamında gerçekleştirilen mobilya tasarım projelerini merkezine alan seminer, Lazzoni Mobilya AR-GE Müdürü Oğuz Özlem tarafından yürütülmüştür. Mobilyanın fikir aşamasından üretim ve müşteri ile buluşmasına kadar olan bütün basamakları öğrencilerimiz ile paylaşılmıştır.