HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ 2019-2020 Güz Dönemi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün İÇT Mekan Tasarımına Giriş dersi kapsamında düzenlediği seminerler dizisi her Cuma saat 14:30’da birbirinden değerli hocalarımız, konuklarımız ve sevgili öğrencilerimiz eşliğinde devam ediyor.

Seminerlerimizin üçüncüsü TOBB ETÜ ve Çankaya Üniversitesi Öğr. Gör. Filiz KÖSE tarafından 27 Eylül tarihinde verilen ‘’Mekan ve Kültür’’ olmuştur. Dördüncü ayağı ise TOBB ETÜ Dr. Öğr. Üyesi Şaha ASLAN ve ESTÜ Öğr. Gör. Ferhan KIZILTEPE tarafından 4 Ekim tarihinde ’’Mekan ve Diğer Sanatlar’’ odağında gerçekleştirilmiştir.

Mekan Tasarımına Giriş seminerler dizisinin beşincisi 11 Ekim Cuma günü düzenlenmiştir. ‘’MEKAN ve…’’ kurgusunda işlev ile pratiği ele alan semineri, 1996 yılından bu yana Türkiye’de kendi firmasında iç mimari ve ürün tasarımı projelerini üreten ‘Artful İç Mimarlık’tan Ece YALIM yürütmüştür.

Seminer serisinin altıncı ayağı olan Mekan ve ‘Diğer Mekanlar’ ise 18 Ekim Cuma günü 14:30'da TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi Stüdyo 5'te gerçekleşecektir. Mekanın diğer mekanlar ile ilişkisi ve nasıl okunabileceği üzerine bir yaklaşımın ele alınacağı semineri Başkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Ferhat Dorkip ile Ted Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Barış Yakın yürütecektir.

TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi 3.Kat Stüdyo 5’te düzenlenecek olan etkinliğimize ilgilenen herkes davetlidir.