İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Güz Döneminde açılan İÇT308 Mobilya Tasarım ve Yapım Teknikleri dersimizin finali gerçekleştirildi. Teknoloji Merkezi -1.katta düzenlenen jüri ile 3. sınıf öğrencilerimizin tasarladıkları aydınlatmalar sergilendi.

Dr. Öğretim Üyesi Umut Şumnu, Öğretim Görevlisi Ferhat Dorkip ve Araştırma Görevlisi Gülşah Şenocak tarafından yürütülen ders kapsamında öğrencilerden geçtiğimiz yüzyıl boyunca tasarım disiplininde iz bırakmış mimarlardan esinlenerek aydınlatma tasarımı yapmaları beklendi. Bu bağlamda her grup, 20. yüzyıla damga vuran mimarlardan birini kendine konu edindi. Final sergimiz ve jürimiz; değerli hocalarımız, konuklarımız ve öğrencilerimiz eşliğinde gerçekleştirildi.