Bu yıl Başkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nce düzenlenen im2020 | İç Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması ödülleri, 8 Ocak 2021 Cuma günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilen tören ile sahiplerini buldu. Bölümümüz 4.sınıf öğrencileri Ecem Çıkrıkçı ve Beril Kantar mobilya kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye ve KKTC’den İç Mimarlık/ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencilerinin mobilya tasarım ve 1, 2, 3 ve 4. sınıf stüdyo dersleri kapsamında ürettikleri projelerle katılabilecekleri ulusal bir yarışma olan İç Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması; akademisyen ve öğrencilerin iletişimlerini güçlendirmeyi, bölümlerde stüdyo üretimlerini nitelikli kılmayı amaçlayan önemli bir platform.

Bu seneki yarışmadan ikincilik ödülü ile dönen öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.