HABERİ PAYLAŞIN

Türkiye'nin öncü ofis sistemleri üreticisi NURUS ve TOBB ETÜ İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünün ortaklaşa oluşturduğu TOBB ETÜ DesignLab tasarım faaliyetine başladı. 

İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü 2015-2016 mezuniyet projesi olarak çalışılan NURUS'un Almanya Köln ORGATEC 2016 fuar standı projesi NURUS yönetim kuruluna sunuldu. Sunum sonucunda projelerin tasarım niteliklerinin markanın yenilikçi yapısıyla ve kimliğiyle örtüştüğü belirlendi ve NURUS tarafından en başarılı bulunan projelerin tasarımcıları tarafından oluşturulacak bir takım ile yeni, final bir proje üretilmesi istendi.  

GSTMF İçmimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerinden Ali Öz, Hande Aydoğan, Şeymanur Demir ve Zeynep Çetin birlikteliğinde oluşturulan tasarım ekibi, öğretim elemanları ve NURUS yetkilileri desteğiyle hazırladıkları projenin ORGATEC fuarında reel anlamda uygulanması kararı verildi. Tasarım ekibi Ekim ayında gerçekleşecek fuarın projesi ve üretim sürecinin her aşamasında bulunacak ve Köln'deki açılışta standın tasarımcıları olarak yer bulacaklar. 

TOBB ETÜ DesignLab, akademiyi sanayi ile birleştirme misyonu kapsamında sürekli güncellenen tasarım takımlarıyla reel tasarım projeleri gerçekleştirmeye devam edecek.