Türkiye’de ve dünyada ofis sistemlerinin en yenilikçi markalarından NURUS ile TOBB ETÜ İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü ortaklığında kurulan TOBB ETÜ DesignLab tasarımı NURUS Orgatec 2016 fuar standı, 25-29 Ekim tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluştu.

İki yılda bir, Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşen ofis mobilyaları sektörünün en büyük fuar organizasyonu olan Orgatec fuarında bölümümüz son sınıf öğrencilerinden seçilmiş bir tasarım ekibinin tasarımları uygulandı.

2015-2016 Yaz dönemi mezuniyet projesi olarak çalışılan NURUS standı, öğrencilerin yeni mezun durumda tasarımlarının bu büyük organizasyonda reel anlamda uygulanması ile önemli bir adım oldu. NURUS’un davetlisi olarak yeni mezunlar ve öğretim elemanlarından oluşan tüm tasarım ekibi fuar alanında standı inceleme fırsatı buldu. TOBB ETÜ DesignLab üniversite-sektör işbirliğinde bir köprü olma görevine yeni projeler ile devam edecek.