26 Nisan Pazartesi günü düzenlenen ’’Wacom Online Atölyesi’’nde iki boyutlu çizim programlarında grafik tabletlerin kullanımına yönelik ipuçlarına yer verildi. Webinar, bölümümüz mezunu iç mimar ve tasarımcı Ahmet Aslan ile mimar Alessio Tommasetti yürütücülüğünde saat 11:00 ve 13:00 olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi. Webinar’ın devam etkinliği olarak Wacom, öğrencilerimizi bir yarışmaya davet etti.

Yarışma için; öğrencilerden her zaman ziyaret etmek istedikleri (veya daha önce ziyaret ettikleri) favori binalarını seçmeleri, seminer sırasında gösterilen teknikleri kullanarak bir kompozisyon oluşturmaları, kendilerini de bazı şekillerde kompozisyona dahil etmeleri istendi. Görselleştirmeler tamamlandıktan sonra #wacom_tobbetü hashtag'i ile Instagram’da paylaşıldı.

YouTube üzerinden gerçekleştirilen kura sonucunda hazırladığı poster ile Wacom Intuos S Bluetooth grafik tablet kazanan öğrencimiz Büşra Kesici’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler Wacom "Turning Ideas into Visualizations" webinar’ına buradan ulaşılabilir.