DUYURUYU PAYLAŞIN

TOBB ETÜ, TED Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi tarafından ortak düzenlenen I. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrenci Konferansı, 14 Mart 2018’te TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

“Küresel Sistem, Sivil Güçler, Barışçı Politikalar: Deneyimler, Sorunlar, Stratejiler" konulu konferansta üç üniversitenin Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler lisans ve yüksek lisans öğrencileri bir araya gelerek gerçekleştirilecek panellerde farklı konuları tartışma fırsatı bulacak.

1. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğrenci Konferansı

14 Mart 2018 Çarşamba, TEDÜ Çok Amaçlı Salon

Sunucu: Ege Berk Kiraz (TED Üniversitesi Lisans Öğrencisi)

PROGRAM