HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen bölüm tanışma toplantısı 26 Eylül 2022 tarihinde yapıldı. Bölümümüzün tam zamanlı hocalarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Bölüm başkanımız Tuba İsen Durmuş’un açılış konuşması ile başlayan programda bölümün diğer hocaları da kendilerini tanıtarak bölümün misyonu ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

Okulumuzda yüksek lisansa devam etmekte olan öğrenciler tanıtıldıktan sonra bölüm hocaları bölümümüze yeni katılan 1. Sınıf öğrencilerine önemli eğitim ve hayat tavsiyeleri verdi ve öğrencilerin de kendilerini tanıtmasıyla sohbet havasında bir tanışma gerçekleşti.

Yandal, çift anadal ve ortak eğitim imkânlarından söz edildikten sonra öğrencilerin hangi meslekleri tercih edebilecekleri hakkında bir bilgilendirme yapıldı. Bölümümüz öğrencilerinin yönetim kurulunda yer aldığı Dil Kültür Topluluğu’nun çalışmalarından bahsedilirken yeni gelen öğrencilerin topluluğa katılımları teşvik edildi.

Toplantı, her yıl olduğu gibi bu yıl da her sınıftan not ortalaması en yüksek üç öğrencinin ödüllendirilmesi ile sona erdi.