HABERİ PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen bölüm tanışma toplantısı 6 Ekim 2021 tarihinde yapıldı. Pandemi sebebiyle geçen sene online olarak düzenlenen tanışma etkinliği bu yıl okulumuzun çim amfisinde gerçekleşti.

Bölüm başkanımız Tuba İsen Durmuş’un açılış konuşması ile başlayan programda bölümün diğer hocaları da kendilerini tanıtarak eğitim hakkında detaylı bilgilendirme yaptılar. Bölümün misyonu ve vizyonu, mezunların iş ve eğitim hayatlarına nerelerde devam ettikleri ve ortak eğitim hakkında bilgi verildi.

 

Okulumuzda yüksek lisansa devam etmekte olan öğrenciler tanıtıldıktan sonra okula bu sene başlayan hem hazırlık eğitiminde olan öğrenciler hem de 1.sınıflar ile sohbet havasında bir tanışma gerçekleşti.

Yandal ve çift anadal program imkânlarından söz edildikten sonra farklı bölümlerde eğitim alan öğrenciler iki bölümü birlikte yürütmek konusundaki deneyimlerini paylaştılar.

Toplantı, her yıl olduğu gibi bu yıl da her sınıftan not ortalaması en yüksek üç öğrencinin tebriği ve katılan tüm öğrencilere kitap armağanı ile sona erdi.