Ders dışı etkinlikler kapsamında, 24 Ekim 2016 Pazartesi günü A seviyesi öğrencilerimizle birlikte “scavenger hunt” oynadık. Oyuna 17 öğrenci katıldığından 4 grup oluşturduk. Grupların çakışmasını önlemek için 4 dakika arayla oyuna başlamaları gerekiyordu. Hangi grubun önce çıkacağına karar vermek için öğrenciler bir Kahoot oyunu oynadılar. Sonuçlara göre gruplar sırayla oyuna başladı. Her grup için zaman tuttuk. Oyun sırasında öğrenciler İngilizce pratiği yaptıkları bir dizi görevi yerine getirdiler. Bizimle işbirliği halindeki okutman arkadaşlarımız da öğrencileri mümkün olduğunca İngilizce konuşturmaya çabaladılar. Görevler arasında zekâ oyunları, bilgi toplama ve fotoğraf çekme gibi etkinlikler yer aldı. Oyunda görev alan okutmanlardan ipuçlarını alan öğrenciler görevleri sırasıyla yerine getirip en kısa sürede toplantı odasına ulaşmaya çalıştılar. Dört grup arasından tüm doğru cevapları en kısa sürede getiren grup birinci seçildi. Bu keyifli etkinlik için öğrencilerimize ve iş arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.