DUYURUYU PAYLAŞIN

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA

Bilindiği üzere lisansüstü programlarda yıllık eğitim ücretleri üç eşit taksitte akademik takvimde ilan edilen sürelerde alınmaktadır. Ders Kayıt Ekranının açılabilmesi için Yüksek Lisans ve Doktora Programı öğrencilerinin 2018-2019 yılı Yaz Dönemi ücretlerini 15 Nisan-03 Mayıs 2019 tarihleri arasında   yatırmaları gerekmektedir.

Geç kayıt ücreti: Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek lisans ve Doktora programı öğrencileri (burslular dahil) için uygulanmaktadır. Bu öğrenciler, ücretini yatırmış olsalar dahi kayıt onayını gerçekleştirmedikçe kayıt ekranı açılmamaktadır.

ÖDEMELERİN YAPILMASI HAKKINDA

HAVALE – EFT YOLU İLE;

- Garanti Bankası İnternet Şubesi aracılığı ile
Ödemeler -> Kurum -> Üniversite -> TOBB ETÜ adımları izlenerek ve vatandaşlık numarası girilerek,

- Garanti Bankası şubeleri aracılığı ile ( ÜNİVERSİTE HARÇ TAHSİLAT EKRANINDAN )
İlgili banka görevlisine TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin kurum ödemesi aracılığıyla; kurum kodunun "144" olduğunu hatırlatarak,

- Diğer bankalar aracılığı ile (EFT yolu ile )
İşlemin açıklama kısmına öğrencinin TC NUMARASI AD VE SOYADI yazılarak yapılabilir. (IBAN No: TR07 0006 2001 3320 0006 2987 41)

KREDİ KARTINA “SIFIR” FAİZLİ 4 TAKSİT İMKÂNI

- Ödeme işlemleri Üniversitemizin “Söğütözü Caddesi No:43 Söğütözü ANKARA” adresindeki Mali İşler ofisinden yapılmaktadır.

- Tüm banka kredi kartları ile (AMEX Kartlar hariç) tek çekim olarak öğrenim ücreti ödenebilmektedir.

- Bonus özellikli kredi kartları (Garanti Bankası, TEB Bonus, Deniz Bonus), World özellikli kredi kartları (Yapı Kredi, Vakıfbank), İş Bankası kredi kartları, Ziraat Bankası kredi kartları, Halkbank kredi kartları ve Akbank kredi kartlarına sıfır faizli 4 taksite kadar taksitlendirme imkanı sunulmaktadır. Taksitlendirme imkanı yalnızca eğitim ücreti ödemelerinde gerçekleştirilmektedir.

- Eğitim Ücretleri öğrencinin kişisel sayfasından (ubs.etu.edu.tr) SANAL POS aracılığı ile ödenebilmektedir (AMEX Kartlar Hariç).

- SANAL POS ödeme yönteminde taksit imkanı yalnızca Bonus Özellikli Kredi Kartlarına sağlanmaktadır (AMEX Kartlar Hariç).

- Eğitim Ücretleri MAIL ORDER yöntemi ile tek çekim veya 4 taksite kadar taksitlendirilerek ödenebilmektedir.

- MAIL ORDER ile ödemek için burada bulunan “Mail Order Ödeme Formunu” doldurarak nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte mim@etu.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. (Teyit işlemi için 0 312 292 4225 / 4227)

SIFIR FAİZLİ, MASRAFSIZ, BANKA KREDİSİ İMKÂNI

Garanti Bankası Ankara - Mustafa Kemal Mahallesi Şubesi ve TOBB ETÜ işbirliği ile öğrencilerimize 1.000 TL – 100.000 TL arasındaki tutarlar için Okulum Garantide sistemi ile dönemlik ücretin 4 taksite bölünme imkânı sunulmaktadır.

Özel Okul Kredili Mevduat Hesabı’nın dosya masrafı veya komisyon yükü bulunmamaktadır*. Kredilendirilmek istenen tutar taksitlendirme başvurusunu müteakip, bir ay sonrasında ödenmeye başlanılarak 4 taksitle bankanın belirleyeceği hesaba yatacaktır.

*Ödeme planında mutabık kalınan vade gününde ödenmeyen tutarlar için aylık %2,25 Tek Hesap faizi uygulanmaktadır.

NOT: Üniversitemiz yetkili kurullarınca tanımlanmış bu yöntemlerin dışında herhangi bir ödeme aracımız veya kredi kartına taksit uygulamamız bulunmamaktadır.