HABERİ PAYLAŞIN

TEMSA Otomotiv’in “Farklı düşün, hızla uygula” sloganı ile gerçekleştirdiği “Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir” isimli yarışmasının ödül töreni yapıldı. Katılan yüzlerce fikrin arasından ödüle layık görülen 3 proje sahibi İstanbul’da düzenlenen İnovasyon haftasındaki törende ödüllendirildi.

“Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir” isimli Açık İnovasyon Yarışması’da Üçüncülük ödülü’nü “Sanal Eğitim Uygulaması” fikri ile Endüstriyel Tasarım Bölümü 4. sınıf öğrencisi Melis Dizdar ve Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi Batuhan Yıldırım’dan oluşan ekip aldı.

Geleceğin akıllı ve elektrikli araçlarla dolu dünyasında “Sanal Gerçeklik” uygulamalarının önemli bir yer edineceğini düşünen TEMSA, “Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir” isimli Açık İnovasyon Yarışması ile bu önemli teknolojinin en iyi uygulamalarını üretmeyi ve ürünlerine entegre etmeyi hedefliyor.

Platform üzerinden toplanan ve önemli uzmanlar tarafından değerlendirilen ödüllü sanal gerçeklik fikirleri, ödül töreninin ardından fikir sahipleri ve Temsa mühendisleri ile birlikte hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

TOBB ETÜ Garaj’da girişimci olarak yer alan öğrencilerimiz Melis Dizdar ve Batuhan Yıldırım’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.