Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan ERASMUS+, 2014-2020 yıllarını kapsayan dönemde uygulanmaktadır.

Erasmus+ Yükseköğretimde Öğrenci Öğrenim ve Öğrenci Staj Hareketliliği üniversite dışı kurum/kuruluş ve ortak üniversitelerle gerçekleştirilen işbirlikleri olanaklarından öğrencilerin yararlanabilmeleri için destek sağlar. Erasmus+ Staj Hareketliliği aracılığıyla öğrencilerin okurken iş tecrübesi kazanmalarına destek olur.

TOBB ETÜ ERASMUS+ Policy Statement (2013-2020) için tıklayınız.

ERASMUS+ Programı hakkında detaylı bilgiler:

• 2019 yılı için ERASMUS+ ANA EYLEM 1: “BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ, Program Ülkeleri Arasında Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği” (KA 103) programı için Ulusal Ajans tarafından yayınlanan “Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı”
  • 2020 yılı için Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanmış olan program rehberi
  • ERASMUS+ programı hakkında detaylı bilgilere Türkiye Ulusal Ajansı’dan ulaşılabilir.