Öğrenci Toplulukları

TOBB ETÜ öğrencileri yaklaşık 70 adet öğrenci topluluğu arasından kendi isteklerine uygun topluluklara kayıt olabilir, yıl içinde topluluğun düzenlediği etkinliklere katılarak üniversite öğrenimlerini daha eğlenceli ve sosyal bir şekilde gerçekleştirebilirler. Güncel Topluluklar Listesine Göz Atın →

Spor Etkinlikleri

Öğrencilerimiz TOBB ETÜ bünyesinde bulunan futbol(erkek), basketbol(kadın ve erkek), amerikan futbolu, yüzme, masa tenisi takımlarına katılarak çeşitli liglerde mücadele etme şansı yakalayabilirler.

Sanatsal Etkinlikler

TOBB ETÜ' de gerek güzel sanatlar fakültesi öğrencilerimizin gerçekleştirdiği gerekse dışarıdan profesyonel sergilerin sunulduğu fuaye alanında fotoğraf, resim, maket gibi çeşitli sergiler düzenlenmekte, öğrencilerimizin sanatsal gelişimlerine destek olunmaktadır. Bu sayede daha yaratıcı bireyler olarak mezun olmaları amaçlanmaktadır.