HABERİ PAYLAŞIN

İKSV 3. İstanbul Tasarım Bienali kapsamında, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 3. Sınıf Öğrencilerimiz ile 15-16 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz İliş|ik - İliş|ki: 2 Gün, 2 Seminer, 2 Çalıştay adlı etkinlik, Bienal'in Akademi Programı içerisinde 22 Ekim - 20 Kasım 2016 tarihleri arasında İTÜ Taşkışla kampüsünde sergilendi. Öğrencilerimiz bu uluslararası platformda kendilerini ve kurumumuzu başarıyla temsil etme fırsatı buldular.

Çalışmaları, 06-16 Şubat 2017 tarihleri arasında, Teknoloji Merkezi Giriş Kat Fuaye Alanı'nda izlenebilir.

İNSAN, 200.000 YILDIR MEKÂNA NASIL İLİŞİYOR?

Çevresine tanım kazandırabilmeyi problem eden ilk insandan günümüz insanına, 'mekâna ilişme', 'mekânla ilişkilenme' aracı olarak mobilya, çok çeşitli biçimsel kodların taşıyıcısı oldu kuşkusuz; ancak ilişmenin şekli hep aynı oldu.

Bu kapsamda, 22.10.2016 -  20.11.2016 Tarihleri arasında İstanbul’da, Bienal, Akademi Programı içerisinde, mekâna ilişme şekillerine odaklanan bir içerikle yer bulan 16 adet çalışma ile 21 öğrencimiz (Merve ERCAN, Murat ÖZ, İlke GÜNALTAN, Beyza GÖÇER, Hazal KARAKAYA, Fatima KAYRAK, Teoman Barış GÜL, Murat Can ÇETİN, Gizem GÜRSOY, Ayşenur KOÇAK, Aşkım Mine BABAOĞLU, H. Büşra KİRİŞÇİ, Bahar DİNGİL, Kübra YILMAZ, Elif BİLGİN, Hidayet YILDIRIM, Hazal Zeynep ŞAHİN, İpek AKSEL, Berfin Başak TAZE, Gökçe ÜNLÜ, Semaye EFE),  hem kendilerini, hem de kurumlarını, bu Uluslararası platformda başarı ile temsil ettiler.

Ayrıntı bilgi için tıklayınız.