DUYURUYU PAYLAŞIN
  1. TOBB ETÜ Öğrencileri ALM kodlu derslerden muafiyet:

13 Mart 2017 tarihi itibariyle Yabancı Diller Bölümü’ne muafiyet için sunulmakta olan “Telc Zertifikat Start Deutsch A2” belgelerinde TOBB ETÜSEM’den alınmış olma şartı aranmaktadır.

1. 10 Mart 2024 Pazar günü yapılacak “Telc Zertifikat Start Deutsch A2”  Almanca sınavına nasıl başvuru yapabilirim?

Sınava girmek isteyen öğrenciler sınav ücretini ödemek için (TOBB ETÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 100 EURO- DIŞARIDAN GELEN KATILIMCILAR İÇİN 130 EURO) 0.312.292 41 02 veya 0.312.292 42 02 numaraları ile iletişime geçerek kayıt işlemlerini başlatabilirler.

ÖNEMLİ NOT: 6-8 ŞUBAT 2024 (ÖN KAYIT)

9 ŞUBAT 2024 (ÜCRET YATIRMA)

*Kontenjan dolmaması durumunda ödeme yapan adaylara ücret iadesi yapılacak veya bir sonraki sınava transferi sağlanacaktır.

*Kayıt olurken doğru bilginin verilmesi önemlidir.

*Kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır.

*Sınav en az 8 kişi ile açılmaktadır, bu sayının altında kişi sayısı için sınav yapılmamaktadır. Üniversitemiz öğrencilerinin programlamalarını yaparken bu durumu da göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

*Sınava girmeyen adaylara ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.

*Belirtilen tarihlerden sonra başvuru kabul edilmeyecektir.