DUYURUYU PAYLAŞIN

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Yaz Dönemi Anhalt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  Blended Intensive Programme Başvurusu  ilanı ektedir.  Söz konusu ilan Erasmus+ Yükseköğretimde Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında verilmektedir.  Katılımcı olarak seçilecek öğrenciler öğrenim hareketliliği kaleminden hibelendirilecektir. Söz konusu hareketlilik hem fiziksel hem sanal bileşenleri içermektedir. Her iki tür için de devam zorunluluğu bulunmakta olup devamsızlıktan kalan katılımcıların hibeleri kesilecek ve ödenen kısmı için iade istenecektir.

Başvurular erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinden e-devlet şifresi girilerek yapılacaktır. 5 öğrenci hibelendirilecektir.

TOEFL sonucu Yabancı Diller Bölümü Başkanlığından onaylatılmış hali Dış İlişkiler Müdürlüğüne teslim edilecektir. Beyanı ile TOEFL sonucu arasında farklılık bulunan başvuru sahiplerinin başvuruları geçersiz sayılacaktır.   TOEFL ITP için işlem yapılırken sistemden TOEFL PBT seçilecek olup; TOEFL IBT için işlem yapılırken sistemden TOEFL seçilecektir. Doğru seçimi yapmayan adaylar yanlış puan hesaplamasından kendileri sorumlu tutulacaklardır.

Katılımcı adaylarının tek bir tercih hakkı bulunmaktadır.

Lütfen başvuru formlarınızı bilgisayar ortamında doldurunuz. El yazısı ile doldurulan formlar kabul edilmeyecektir Doldurduktan sonra çıktı alınıyor ve imzalanarak taratılıp sisteme yüklenecek. Orjinal ıslak imzalı formların saklanması önem arz etmektedir. Süreç içerisinde başvuru tarihleri aralığında Dış İlişkiler Müdürlüğü’ne  ulaştırılması istenecektir.

Başvurularınızı 12.05.2024 tarihi saat 15:00'a  kadar erasmusbasvuru.uagov.tr’ den giriş yaparakAnhalt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  Blended Intensive Programme Başvurusu  ilanı  ilanına ulaşarak yapabilirsiniz.

https://www.etu.edu.tr/tr/uluslararasi/sayfa/koordinatorler linkinden koordinatörlerinize ulaşabilirsiniz.