Değerli Öğrencilerimiz,
Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun uyarınca 09 Temmuz 2021 tarihli TOEFL ITP sınav sonuçları öğrenci numarası ve ad soyad açık olacak şekilde internet sayfamızda yayınlanmayacaktır. Öğrencilerimiz öğrenci numarası ve ad soyadlarına ait kodlar aracılığıyla burada bulunan listeden ya da öğrenci numarası ve şifreleriyle UBS sistemine giriş yaparak sınav sonuçlarını görüntüleyebilir (Liste soyadına göre sıralıdır). Notları görüntülenemeyen öğrencilerimizin Mali İşler Müdürlüğü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Bu sınav sonucunda başarılı olan öğrencilerimizin Hazırlık muafiyetleri Yabancı Diller Bölümü tarafından Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne gönderilecek olup bu öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

2021-2022 Akademik yılı başında yapılacak olan Yarıyıl sonu Yeterlik Sınavına (TOEFL ITP) 09.07.2021 tarihli sınavda başarılı olamayan ve 2020-2021 akademik yılında kayıt dondurmuş olan öğrencilerimiz girebilecek olup sınava girecek öğrenci listesi TOBB ETÜ web sitesinde daha sonraki bir tarihte yayınlanacaktır. Bu sınav için Hazırlık sınıfından henüz başarılı olamamış öğrencilerimizin 2020-2021 akademik yılında üniversitemize kayıtlı olup dönem ücretlerini eksiksiz yatırmış olması yeterlidir. Bu sınav için ayrıca ücret ödenmesine gerek yoktur.

Başarılar dileriz,
Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı