16 Eylül tarihli TOEFL ITP için sınıf listelerine buradan ulaşabilirsiniz. Sınav listeleri yalnızca duyurularda bulunacak, bina girişine asılmayacaktır. Sınav 14:00’da Yabancı Diller Bölümü’nde yapılacaktır. Pandemi koşulları gereği sınav başlangıç süresinden en az 1 saat önce kampüste olmanız önerilir.

Kampüs ve Bina Kuralları

Üniversitemizde yapılan sınavlar, en üst düzeyde önlemler alınarak sürdürülmektedir. Sınava girecek öğrencilerimizin yazılı kurallara ve görevlilerin uyarılarına dikkatle uyması öğrenci ve öğretim görevlilerimizin sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

• Yüz yüze yapılacak her sınav oturumundan önce bina ve sınıfların temizliği Sağlık Bakanlığı COVID-19 pandemi dönemi temizlik, dezenfeksiyon ve temiz havalandırma ilkelerine uyularak yapılacaktır.
  • Kampüse geldiğiniz andan itibaren ve sınav boyunca maske takılması zorunludur. Maskenin ağzı ve burnu kapattığından emin olunmalıdır.
  • Kampüs girişinde ateş ölçümü, Yabancı Diller Bölümü bina girişinde maske, su dağıtımı yapılacaktır.
  • Girişte ve katlarda görevliler olacak, öğrenciler binaya tek tek alınacak ve sosyal mesafe kurallarına göre sınıflara yönlendirileceklerdir.
  • Sınıflarda dezenfektan ve yedek maske bulundurulacaktır.
  • Asansörler kullanıma kapalı olacaktır.
  • Sınıflarda oturma planı sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlemiştir.
  • Sınav süresince sınıflar düzenli olarak havalandırılacaktır.
  • Sınav sonunda sınıflar tek tek ve sırayla boşaltılacaktır. Çıkışlar 2 farklı merdivenden yapılacaktır.
  • Öğrencilerimiz sınav binasına cep telefonları ile gelebilecek ancak telefonlarını sınav esnasında gözetmene teslim edeceklerdir. Sınıf listeleri binada asılı olmayacaktır. Öğrencilerimiz bu listeleri web sayfamızdan görüntüleyebileceklerdir.
  • Öğrencilerimizin sınavlara varsa öğrenci kimliği, yoksa T.C. Nüfus kâğıdı, ehliyet veya pasaporttan birini ve kalem ve silgi gibi gerekli kırtasiye malzemelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
  • Sınava katılacak öğrencilerimizin dışında kalan kişilerin (ebeveynler vb.) Yabancı Diller Bölümü Binası’na girişleri kesinlikle yasaktır.

Güvenliğiniz için binaya giriş ve çıkışlarda personelin uyarılarına ve yazılı kurallara dikkatle uyun.