Değerli Öğrencilerimiz,

17 Temmuz 2020 tarihli TOEFL ITP sınav sonuçları UBS sistemine yüklenmiştir. Bu sınav sonucunda başarılı olan öğrencilerimizin Hazırlık muafiyetleri Yabancı Diller Bölümü tarafından Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne gönderilecek olup bu öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

2020-2021 akademik yılının başında yapılacak olan (tarihi akademik takvim belli olunca açıklanacaktır) TOEFL ITP sınavına 17.07.2020 tarihli sınavda başarılı olamayan ve 2019-2020 akademik yılında kayıt dondurmuş olan öğrencilerimiz girebilecek olup sınava girecek öğrenci listesi TOBB ETÜ web sitesinde daha sonraki bir tarihte yayınlanacaktır. Bu sınav için Hazırlık sınıfından henüz başarılı olamamış öğrencilerimizin 2019-2020 akademik yılında üniversitemize kayıtlı olup dönem ücretlerini eksiksiz yatırmış olması yeterlidir. Bu sınav için ayrıca ücret ödenmesine gerek yoktur.

Başarılar dileriz,

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı