Bahar Döneminde Hazırlık programına devam edecek olan öğrencilerimiz için sınıf listeleri ve 04-08 Ocak 2020 tarihleri arasında kullanacağınız sınıf ZOOM linkleri aşağıdaki gibidir. Öğrencilerimizin 04 Ocak 2020 Pazartesi gününden itibaren aşağıda belirtilen kur ve sınıflarda derslere girmeleri gerekmektedir. Sınıf listelerinde isminizi bulabilmek için ilgili kur sekmesine bakmanız, isminizi bulamadığınız takdirde ad/soyad/öğrenci numarası içeren bir e-maili en kısa zamanda ascoskun@etu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sınıf Listeleri

Zoom Id'leri

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi online platformda sürdürülecektir. Dersler ZOOM uygulaması üzerinden yürütülecektir. Bu sebeple tüm öğrencilerimizin TOBB ETÜ mail adresleri ile ZOOM hesabı açmış olmaları gerekmektedir. ZOOM uygulamasını açtıktan sonra “Join Meeting” ikonunu tıkladığınızda ve belirtilen “Meeting ID”leri girdiğinizde kendi sınıfınıza katılabileceksiniz.

*Sınıf listelerini mobil cihazınızdan görüntülediğiniz takdirde listelerde kaymalar olabilmektedir.

Haftalık ders programı saatleri aşağıdaki gibidir. Sokağa çıkma kısıtlaması devam ettiği sürece uygulamamız bu şekilde olacaktır.

Başarılar, sağlıklı günler dileriz.

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

Tüm Kurlar