Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Güz ve Bahar dönemi Erasmus+ Yükseköğretimde Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları, COVID-19 Pandemi koşulları nedeniyle elektronik posta yoluyla erasmus@etu.edu.tr adresinden alınacaktır. TOEFL sonucu için başvuru esnasında ayrıca bir belge istenmemekte, yalnızca başvuru formunda beyan edilmektedir. Daha sonraki süreçte TOEFL sonuçları Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından kontrol edilerek onaylanacaktır. Beyanı ile TOEFL sonucu arasında farklılık bulunan başvuru sahiplerinin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

İlanda ayrıntıları belirtilen koşulları sağlayan öğrenciler için pandemi nedeniyle oluşan mağduriyetlerinin giderilmesi için tek bir seferlik Erasmus+ başvurusunda kullanılmak üzere 17 Mart 2020 tarihinde Yabancı Diller Bölümü organizasyonunda online İngilizce sınavı yapılacaktır. Sınav için istenen bilgilerin başvuru formunda beyan edilmesi önem arz etmektedir. İngilizce sınavına ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İlana çıkılan kontenjanlar web sayfasında yer alan anlaşma kontenjanlarından farklı olup yerleştirilme yapılmayacak veya kontenjanları müsait olmayan bazı üniversiteler listeden çıkarılmıştır.

Lütfen başvuru formlarınızı bilgisayar ortamında doldurunuz. El yazısı ile doldurulan formlar kabul edilmeyecektir. Doldurduktan sonra çıktı alınıyor ve imzalanarak taratılıp iletiliyor. Orjinal ıslak imzalı formların saklanması önem arz etmektedir. Süreç içerisinde gerek duyulduğunda ulaştırılması istenecektir.

Başvurularınızı 16.03.2020 tarihi saat 16:00’a  kadar erasmus@etu.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.

2021-2022 Güz ve Bahar Dönemi başvurularına ilişkin ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

2021-2021 Üniversite Listesi

Öğrenim Hareketliliği Ön Başvuru Formu