DUYURUYU PAYLAŞIN

Değerli Öğrencilerimiz, 

2024-2025 Güz ve Bahar dönemi Erasmus+ Yükseköğretimde Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ilanı ektedir. 

Başvurular erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinden e-devlet şifresi girilerek yapılacaktır.

TOEFL sonucu Yabancı Diller Bölümü Başkanlığından onaylatılmış hali Dış İlişkiler Müdürlüğüne teslim edilecektir. Beyanı ile TOEFL sonucu arasında farklılık bulunan başvuru sahiplerinin başvuruları geçersiz sayılacaktır.   

Lütfen ekte yer alan anlaşma listesini baz alarak sistemden tercihlerinizi seçiniz. 

Lütfen başvuru formlarınızı bilgisayar ortamında doldurunuz. El yazısı ile doldurulan formlar kabul edilmeyecektir Doldurduktan sonra çıktı alınıyor ve imzalanarak taratılıp sisteme yüklenecek. Orjinal ıslak imzalı formların saklanması önem arz etmektedir. Süreç içerisinde gerek duyulduğunda ulaştırılması istenecektir.

Başvurularınızı 08.04.2024 tarihi saat 15:00'a  kadar erasmusbasvuru.uagov.tr’ den giriş yaparak 2024-2025 Akademik Yılı ERASMUS+ Yükseköğretimde Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ilanına ulaşarak yapabilirsiniz. 

Anlaşmalı Üniversiteleri seçerken öncelikle gitmek istediğiniz dönemdeki dersleriniz ile karşı Üniversitenin derslerinin içeriklerinin uyuşmasına dikkat ederek, mutlaka koordinatörünüz ile birlikte istişare halinde seçimlerinizi yapmanız tavsiye edilir. 

 https://www.etu.edu.tr/tr/uluslararasi/sayfa/koordinatorler linkinden koordinatörlerinize ulaşabilirsiniz