TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 22 Mart 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da “TELC Zertifikat Start Deutsch A2”  Almanca sınavı yapılacaktır.

1. TOBB ETÜ Öğrencileri ALM kodlu derslerden muafiyet:

13 Mart 2017 tarihinden itibaren Yabancı Diller Bölümü’ne muafiyet için sunulmakta olan “Telc Zertifikat Start Deutsch A2” belgelerinde TOBB ETÜSEM’den alınmış olma şartı aranacaktır.

1. 22 Mart 2021 Pazartesi günü yapılacak “Telc Zertifikat Start Deutsch A2”  Almanca sınavına nasıl başvuru yapabilirim?

Sınava girmek isteyen öğrenciler 15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında sınav ücretini kredi kartıyla (960 TL) Yabancı Diller Bölümü zemin kat 4 numaralı ofisten ödeyip kayıt olabilirler. Kredi kartı olmayanlar 0.312.292 41 02 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

*Kontenjan dolmaması durumunda ödeme yapan adaylara ücret iadesi yapılacak veya bir sonraki sınava transferi sağlanacaktır.

*Kayıt olurken doğru bilginin verilmesi önemlidir.

*Kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır.

*Sınava girmeyen adaylara ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.

*Belirtilen tarihlerden sonra başvuru kabul edilmeyecektir.