23 ve 24 Ağustos 2019 tarihinde TOEFL-ITP Sınavına Girmiş veya Girmeyi Hak Etmiş Öğrencilerin Dikkatine!

28 Eylül 2019 Cumartesi Saat 15:00’te Ek Kontenjan ile üniversitemize yerleşecek öğrenciler için TOEFL-ITP sınavı uygulanacaktır.

Ek kontenjan ile yerleşecek öğrencilerimizin dışında sadece bu yıla mahsus olmak üzere bu sınava 23 ve 24 Ağustos 2019 tarihinde TOEFL-ITP sınavında başarısız olmuş öğrenciler de girebileceklerdir.Hak ettiği halde bu sınava girmediği için başarısız olan öğrenciler de bu imkândan yararlanabileceklerdir.

Sınav sonuçlarına göre başarılı olan öğrenciler 2019-2020 Akademik Yılı Güz Döneminde lisans programlarına başlayabileceklerdir. Başarılı olan öğrenciler isteğe bağlı olarak Hazırlık programına devam edemeyeceklerdir.

Sınav sonucuna göre halen başarısız olacak öğrenciler isterlerse yeni puanlarına göre hazırlık programındakur değişikliği talebinde bulunabileceklerdir; ancak değişen kur ile birlikte kitap değişikliği tamamen öğrencinin sorumluluğundadır.

23 ve 24 Ağustos 2019 tarihinde TOEFL-ITP sınavında başarılı olan öğrencilerimiz bu sınava kesinliklegiremezler.

Sınav ücreti üniversite tarafından karşılanacak olup sınava girmek isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linke tıklayarak numara ad-soyad ve hazırlık programındaysa devam ettiği kuru yazarak kayıt yaptırabilir. Kayıt için son tarih 24 Eylül 2019 Salıgünüdür. Geç kayıt kesinlikle kabul edilmeyecektir.Sınav listeleri 26 Eylül Perşembegünü yayınlanacak olup öğrencilerimizin mutlaka listeden isimlerini kontrol etmeleri ve herhangi bir hata ya da eksiklik durumunda bozkan@etu.edu.trya da sguzelbayram@etu.edu.tradreslerine konu ile ilgili bilgilendirme maili göndermeleri gerekmektedir.

Sınava kayıt yaptıran öğrenciler yukarıda bahsedilen koşulları kabul etmiş sayılırlar.

Başarılar Dileriz,

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı