TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 8 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da “TELC Zertifikat Start Deutsch A2”  Almanca sınavı yapılacaktır.

1. TOBB ETÜ Öğrencileri ALM kodlu derslerden muafiyet:

13 Mart 2017 tarihinden itibaren Yabancı Diller Bölümü’ne muafiyet için sunulmakta olan “Telc Zertifikat Start Deutsch A2” belgelerinde TOBB ETÜSEM’den alınmış olma şartı aranacaktır.

1. 8 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacak “Telc Zertifikat Start Deutsch A2”  Almanca sınavına nasıl başvuru yapabilirim?

Sınava girmek isteyen öğrenciler 4-7 Ocak 2021 tarihleri arasında sınav ücretini kredi kartıyla (960 TL) Yabancı Diller Bölümü zemin kat 4 numaralı ofisten ödeyip kayıt olabilirler. Kredi kartı olmayanlar 0.312.292 41 02 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

*Kontenjan dolmaması durumunda ödeme yapan adaylara ücret iadesi yapılacak veya bir sonraki sınava transferi sağlanacaktır.

*Kayıt olurken doğru bilginin verilmesi önemlidir.

*Kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır.

*Sınava girmeyen adaylara ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.

*Belirtilen tarihlerden sonra başvuru kabul edilmeyecektir.