Değerli öğrencilerimiz,

Daha önceki duyurularda da belirtildiği üzere 9 Temmuz 2021 Cuma günü gerçekleştirilecek olan TOEFL ITP sınavına ücret yatırarak katılabilecek öğrencilerimiz aşağıdaki gibidir:

• İlişiği kesilmiş statüde olan öğrencilerimiz,
  • Not yükseltmek isteyen öğrencilerimiz,
  • KHK ile kapatılan üniversitelerden geçiş yapmış olup TOEFL-ITP şartını henüz yerine getirememiş öğrencilerimiz,
  • Bölümlerine şartlı geçiş yapmış olup ücretsiz sınav hakkını kullanmış olduğu halde yeniden sınava girmek isteyen öğrencilerimiz.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerimiz 2 Temmuz 2021 Cuma saat 17:00’a kadar aşağıda belirtilen ETÜ-SEM hesabına sınav ücretini (485 TL) ödeyip sınava katılabilirler. Belirtilen süreden sonra yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir.

Kayıt olurken öğrenci no, ad soyad bilgisinin doğru verilmesi önemlidir.

Sınav ücretinin ödendiğini belirten dekontu lütfen saklayınız.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

İktisadi İşletmesi banka hesabı:

Garanti Bankası Ankara Ticari

Şube kodu: 170