Sevgili Öğrenciler,

11 Ekim 2021 Pazartesi günü yapılmış olan Düzey Belirleme Sınavın sonuçlarını gösterir durum bilgisi aşağıdaki gibidir. Sınav sonucuna göre Hazırlık kurlarına yerleşen öğrencilerin dersleri 12 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Öğrencilerin 08:45’te Hazırlık binasında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bölümleri Türkçe olan öğrencilerimizden düzey belirleme sınavında başarısız olan öğrenciler (Türk Dili ve Edebiyatı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı) listeye eklenmemiştir. Türkçe bölümlerden hazırlık eğitimine isteğe bağlı olarak devam etmek isteyen öğrencilerimiz dilekçe ile 15 Eylül Çarşamba saat 17:00’a kadar bölüm sekreterliğine başvurabilirler. (herdem@etu.edu.tr)

Öğrenci No

SWAHIFA ABDI

JUMA

Hazırlık AF2

12 Ekim 2021 Salı günü saat 09:30’da yapılacak olan TOEFL ITP yeterlik sınavına girecek öğrenci listesi aşağıdaki gibidir. Öğrencilerin sınavdan yarım saat önce Yabancı diller Bölümü binasında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Öğrenci No

Ad

Soyad

Hazırlık Sınıf

NİSA SİMGE

ÖZCAN

YDB 401

ZEYNEP

TOSUN

YDB 401

ÖZGÜR YİĞİT

ÇELİK

YDB 402

Kampüs ve Bina Kuralları

Üniversitemizde yapılan sınavlar, en üst düzeyde önlemler alınarak sürdürülmektedir. Sınava girecek öğrencilerimizin yazılı kurallara ve görevlilerin uyarılarına dikkatle uyması öğrenci ve öğretim görevlilerimizin sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

• Yüz yüze yapılacak her sınav oturumundan önce bina ve sınıfların temizliği Sağlık Bakanlığı COVID-19 pandemi dönemi temizlik, dezenfeksiyon ve temiz havalandırma ilkelerine uyularak yapılacaktır.
  • Kampüse geldiğiniz andan itibaren ve sınav boyunca maske takılması zorunludur. Maskenin ağzı ve burnu kapattığından emin olunmalıdır.
  • Girişte ve katlarda görevliler olacak, öğrenciler binaya tek tek alınacak ve sosyal mesafe kurallarına göre sınıflara yönlendirileceklerdir.
  • Sınıflarda dezenfektan ve yedek maske bulundurulacaktır.
  • Asansörler kullanıma kapalı olacaktır.
  • Sınıflarda oturma planı sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlemiştir.
  • Sınav süresince sınıflar düzenli olarak havalandırılacaktır.
  • Sınav sonunda sınıflar tek tek ve sırayla boşaltılacaktır. Çıkışlar 2 farklı merdivenden yapılacaktır.
  • Öğrencilerimiz sınav binasına cep telefonları ile gelebilecek ancak telefonlarını sınav esnasında gözetmene teslim edeceklerdir. Sınıf listeleri binada asılı olmayacaktır. Öğrencilerimiz bu listeleri web sayfamızdan görüntüleyebileceklerdir.
  • Öğrencilerimizin sınavlara varsa öğrenci kimliği, yoksa T.C. Nüfus kâğıdı, ehliyet veya pasaporttan birini ve kalem ve silgi gibi gerekli kırtasiye malzemelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
  • Sınava katılacak öğrencilerimizin dışında kalan kişilerin (ebeveynler vb.) Yabancı Diller Bölümü Binası’na girişleri kesinlikle yasaktır.

Güvenliğiniz için binaya giriş ve çıkışlarda personelin uyarılarına ve yazılı kurallara dikkatle uyun.

Sağlıklı günler dileriz.

Yabancı Diller Bölümü Başkanlığı