DUYURUYU PAYLAŞIN

TÜBİTAK tarafından desteklenen “Eklemeli İmalat ile Üretilen Latis (Kafes) Yapılardaki Değişimlerin Karakterizasyonu ve Tasarım Optimizasyon Sürecinde Kullanılması” başlıklı projede çalışacak yüksek lisans öğrencisi arıyoruz.

Proje kapsamında, kafes yapıların eklemeli imalat ile oluşan belirsizliklerinin yapay sinir ağları ile modellenmesi ve bilgisayar ortamında statik yükler altında tasarım optimizasyonu gerçekleştirilirken kullanılması hedeflenmektedir. Bu sayede üretilen parçaların imalat etkilerinin de göz önünde bulundurularak tasarlanmasını sağlayacak bir metodoloji literatüre sunulacaktır.

Öğrenci, Üniversitemize tam burslu statüsünde asistan olarak alınacak ve üniversite bursunun yanında projeden de burs verilecektir.

ARANAN ÖZELLİKLER

• Makine Mühendisliği veya ilgili mühendislik dallarından (Malzeme, Biyomedikal, Uzay ve Havacılık vb.) mezun.
  • Sonlu Elemanlar Analizi, Optimizasyon, ve Makine Öğrenimi (örneğin Yapay Sinir Ağları) konuları ile ilgili veya öğrenmeye istekli.
  • MATLAB üzerinde kodlama yapmaya ilgili veya öğrenmeye istekli.
  • 3 Boyutlu yazıcılara ilgili.
  • İngilizce okuma ve yazma becerileri iyi.
  • Mekanik alandaki (Statik, Mukavemet, vb.) derslerde başarılı.

Ayrıntılı bilgi ve ön değerlendirme için Dr. Recep M. Görgülüarslan ile iletişime geçebilirsiniz.

e-posta: recepga@gmail.com