Yabancı Diller Bölümü tarafından 17 Aralık 2021 Cuma günü saat 09.00’da TOEFL ITP kurumsal İngilizce sınavı yapılacaktır.

SINAVA KİMLER KATILABİLİR?

• Lisans programına devam eden öğrencilerdenilgili İNG kodlu dersler için muafiyet almak ya da not yükseltmek isteyen öğrenciler sınava GİREBİLİR. Sınava belirli bir kontenjan çerçevesinde başvuru kabul edilecek olup sınava başvuru sırasına göre öncelik tanınacaktır. Söz konusu öğrencilerin şu hususları göz önünde bulundurmaları gerekmektedir:
  • Bölümlerine şartlı geçiş yapmış öğrenciler (Öğrencilerimizin bu linkte yer alan formu doldurmaları gerekmektedir  Sınava ilk kez girecek olanların ücret ödemesine gerek yoktur; ücretsiz giriş hakkını kullanmış olan öğrencilerimiz dekonta ad-soyad ve şartlı geçiş ibaresini ekleyerek ve linke adlarını yazarak sınava başvuru yapabilir.),
  • Güz Dönemi Hazırlık Programında kayıt dondurmuş olan öğrenciler sınava KESİNLİKLE
  • Sınav için başvuruda bulunmak isteyen lisans öğrencileri sınav ücretini ödeyereksınava girebilir.

SINAVA NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

• Sınava girmek isteyen öğrenciler 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 17:00'a kadar aşağıda belirtilen ETÜ-SEM hesabına sınav ücretini (55 Avro) ödeyip kayıt olabilirler. Belirtilen süreden sonra yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir. Kayıt olurken doğru bilginin verilmesi önemlidir.

Hesap Bilgileri

Hesap Ad:      TOBB ETÜSEM

IBAN No:       TR42 0006 2000 1700 0009 0930 59 (Avro hesabı)

Dekont Açıklaması:  Öğrenci No-Ad-Soyadı

• Sınava gelirkensınav ücretinin ödendiğini belirten dekontun getirilmesi
  • Sınav listeleri açıklandığında listede ismi olması gerektiği halde ücret yatırılması ile ilgili bir nedenle ismi olmayan öğrencilerin 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar eersoz@etu.edu.tradresinden Eray Okan ERSÖZ’e, diğer nedenler ile listede ismi olmayan öğrencilerin ise bundeger@etu.edu.tr adresinden Berkay Ündeğer’e ulaşması gerekmektedir.