Yabancı Diller Bölümü tarafından 07 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 09.30’da TOEFL ITP kurumsal İngilizce sınavı yapılacaktır.

SINAVA KİMLER KATILABİLİR?

Lisans programına devam eden öğrencilerdenilgili İNG kodlu dersler için muafiyet almak ya da not yükseltmek isteyen öğrenciler,

Bölümlerine şartlı geçiş yapmış öğrenciler (Sınava ilk kez girecek olanların ücret ödemesine gerek yoktur; ücretsiz giriş hakkını kullanmış olan öğrencilerimiz dekonta ad-soyad ve şartlı geçiş ibaresini ekleyerek ve linke adlarını yazarak sınava başvuru yapabilir.),

Sınava belirli bir kontenjan çerçevesinde başvuru kabul edilecek olup sınava başvuru sırasına göre öncelik tanınacaktır.

Yaz Dönemi Hazırlık Programında kayıt dondurmuş olan öğrenciler sınava KESİNLİKLE giremez.

SINAVA NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

• Öğrencilerimiz30 Haziran 2022 Cuma günü saat 17:00'a kadar aşağıda belirtilen ETÜ-SEM hesabına sınav ücretini (55 Avro) ödeyerek sınava kayıt olabilirler. Belirtilen süreden sonra yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir. Kayıt olurken doğru bilginin verilmesi önemlidir.

Hesap Bilgileri

Hesap Ad:      TOBB ETÜSEM

IBAN No:       TR42 0006 2000 1700 0009 0930 59 (Avro hesabı)

Dekont Açıklaması:  Öğrenci No-Ad-Soyadı

• Sınava gelirken sınav ücretinin ödendiğini belirten dekontun getirilmesi gerekmektedir.

• Sınav listeleri açıklandığında listede ismi olması gerektiği halde ücret yatırılması ile ilgili bir nedenle ismi olmayan öğrencilerin 05 Temmuz 2022 Salı günü saat 17.00’a kadar eersoz@etu.edu.tradresinden Eray Okan ERSÖZ’e, diğer nedenler ile listede ismi olmayan öğrencilerin ise sguzelbayram@etu.edu.tr adresinden Öğr. Gör. Dr. Şebnem Öztürk’e ulaşması gerekmektedir.