HABERİ PAYLAŞIN

Sağlık ve Biyomedikal Bilimler Topluluğu bünyesinde Genel Yayın Yönetmeni Yasin Şahin ile Yayın Koordinatörü Baş Editör Nur Su Venedik önderliğindeki ekip tarafından ve Prof. Dr. Osman Eroğul’un desteği ile hazırlanan ETÜ Biyomedikal Dergisi’nin ilk sayısı yayınlandı.

Türkiye'deki ilk ve tek öğrenci bazlı uluslararası medikal dergi olma vizyonuyla hazırlanan derginin ilk sayısında; kamu ve iş dünyasını temsilen ATO eski Meclis Başkanı Sn. Nurettin Gürgür, Türkiye'deki ilk transgenik hayvan çalışmalarını yapan Prof. Dr. Serhat Alkan, Prof. Dr. Osman Eroğul ve Tıbbi uygulamaları ve Robotik Cerrahiyi temsilen Prof. Dr. Remzi Sağlam’ın röportajları; TOBB ETÜ Sağlık ve Biyomedikal Bilimler Topluluğu üyelerinden gelen bilimsel yazılar; dünyadaki inovatif hareketler başlığı ve Türkiye'nin öğrenci bazlı en büyük organizasyonu olan Future Medicine’e ilişkin bilgiler yer alıyor. Öte yandan TOBB ve TOBB ETÜ, "Dünya ile konuşan bir Türkiye için el ele" sloganını benimsemiş Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) ve TGIF Ajans sponsorluğu ile desteklenen derginin ikinci sayısı da hazırlık aşamasında.

ETÜ Biyomedikal Dergisi 1. Sayı