HABERİ PAYLAŞIN

COVID-19 tedbirleri kapsamında bu yıl tanıtım günlerimizi hem yerleşkemizde sınırlı sayıda ziyaretçi ile hem de çevrimiçi düzenleyeceğimiz meslek/bölüm tanıtım seminerleri, çevrimiçi fuar ve fakülte tanıtım toplantıları ile gerçekleştiriyoruz.

Tanıtım Günleri süresince bize aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

(0312) 292 44 00    |    (0312) 292 44 01

(0312) 292 44 02    |    (0312) 292 44 03

(0312) 292 44 04    |    (0312) 292 44 05

Ayrıca web sitemiz üzerinden canlı olarak sorularınızı sorabilirsiniz.

Aday Öğrenci sayfamızdan TOBB ETÜ hakkında bilgi alabilir, tanıtım günleri için randevu alabilirsiniz.

Ziyaretçilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı için bu yıl yerleşkemizdeki tanıtım günlerini sınırlı sayıda kişi ile kontrollü şekilde gerçekleştiriyoruz. Yerleşkemizi ziyaret etmek için lütfen buradan randevu alınız.

Yerleşkemizi ziyaret etmek isteyen tüm misafirlerimizin yerleşke ziyaret kurallarına uymalarını rica ederiz.

Yerleşkemizi çevrimiçi gezmek için buraya tıklayın!

27 Temmuz-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında Artı Tercih Online Üniversite Tercih Fuarı'nda TOBB ETÜ ile tanışabilir, öğrenmek istediğiniz tüm konularda bilgi alabilirsiniz.

Tüm fakülte dekanlarımızın, fakülteler hakkında bilgi vermek ve sorularınızı yanıtlamak üzere gerçekleştirdiği çevrimiçi toplantılara buradan ulaşabilirsiniz.

Bölüm hocalarımıza ve öğrencilerimize ile Zoom video konferans programı ile aklınızdaki bütün soruları sorabilirsiniz. Sizlerden gelecek soruları cevaplamak için hocalarımız ve öğrencilerimiz 10:00-18:00 saatleri arasında çevrimiçi olacaklar.

Bölümler ile görüşebileceğiniz bağlantılara buradan ulaşabilirsiniz. Hangi bölüm ile ilgileniyorsanız bölümün ismine tıklayın, veya Zoom programını açıp Meeting ID olarak sağdaki rakamı girin.

Zoom programını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Tanıtım döneminde her bölüm için iki defa olmak üzere meslek/bölüm tanıtım seminerleri gerçekleştirilecektir. Sunum ve soru-cevap şeklinde gerçekleştirilecek seminerlerde akademisyenlerimiz, meslekler, bölümün eğitim çıktıları, ortak eğitim deneyimleri, mezunlar, iş alanları ve diğer konular hakkında bilgi alabilirsiniz.

04-14 Ağustos arasında gerçekleşecek bölüm/meslek tanıtım seminer programımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Hangi bölüm ile ilgileniyorsanız seminer gün ve saatlerini not edin. Zoom bağlantısı kurmak için bölümün ismine tıklayın, veya Zoom programını açıp Meeting ID olarak sağdaki rakamı girin.

Zoom programını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.